Jiří Žáček 

autorské stránky

Nedělejte z teorií
terorie!

Co právě dělám

Jaro 2007

Podle kalendáře už je dávno jaro, ale o Velikonocích bylo rozumnější držet se dávné pranostiky: Březen — za kamna vlezem, duben — ještě tam budem. A když už vystrčit nos, pak jedině s kloboukem na hlavě, aby člověku nenamrzly mozkové závity.

Foto J.Ž. pod Bezdězem

Ta malebná ruina v pozadí, jak jste zajisté poznali, je Máchův magický hrad Bezděz, na který bych rád, nebude-li řádit hurikán, potopa světa nebo doba ledová, vystoupil spolu s kamarády 9. května. Přijďte také — Hynek bude mít radost!

Člověk prý má své soukromí střežit jako oko v hlavě, ale to bych se pak nemohl pochlubit čerstvým vnukem Jakubem. Což by byla škoda — je na něj hezčí pohled než na mě.

vnuk Jakub

podpis J. Ž.

Navigace

Tiráž

© 2004 Jiří Žáček • na stránkách jsou použity obrázky Adolfa Borna, Jiřího Slívy, Zdenka Seydla, Lucie Dvořákové, Jiřího Žáčka, Aloise Mikulky, Jiřího Jiráska a dalších autorů z knížek Jiřího Žáčka • webdesign © 2004 AVAS s.r.o. • správce stránek Vít Novák • Uvedená práce, jejímž autorem je Jiří Žáček, podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko.